Ryhmä R & muut

Ryhmä R & muut

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Hulinaa ja hierojakäynti

Eilen käytiin Riesan kanssa tallilla ja myös pienellä lenkillä tallin lähiympäristössä tutustumassa uusiin mestoihin. Lauantaina (?) Riesa meinasi jättäytyä tarhassa yhden hevosen jalkoihin ja taisi onneksi säikähtää siitä sen verran, että istuskeli tarhan ulkopuolella mua odotellessaan koko sen ajan, mitä Pastan kanssa touhuilin. Enkä touhunnut paljoa, kunhan harjasin ja tarkistin polven tilanteen, kun oli viimeksi kovasti turvoksissa - oli vieläkin vähän, mutta varsin pienesti enää aiempaan verrattuna.

Eilen käytiin myös vanhusten kanssa hierojalla, Roosa epäili koko hieronnan ajan, että mitähän pahaa hälle tehdään, Rölli taasen alkujännityksen jälkeen rentoutui kohtalaisen hyvin. Roosalla olikin lantio ja takapää melko jumissa, Röllillä oli vain pientä kireyttä lantiolla. Tulipahan käytyä! Saa nyt nähdä, vienkö Roosan uusintakierrokselle ensi viikolla - jos se osaisi sitten jo vähän paremmin rentoutua hommaan.

Tänään sitten olikin Riesalla tehokas päivä, kun käytiin ensin aamulenkillä koko poppoolla, päivällä siivottiin pihaa Riesan kanssa - tai noh, minä koitin siivota ja Riesa levitteli tavaraa ja haravointijätettä minkä ehti. Ulkona vierähti sillä kertaa hyvinkin kolmatta tuntia, jonka jälkeen käytiin vielä koko poppoon kera taasen päiväpissalla. Tunnin verran ehti pieni nukkua, kun meille tuli vieraita mukanaan puolivuotias brasilianterrieri ja voi jestas kuin oli kivaa pennuilla! Niillä natsasi tosi hienosti yhteen, ja voi kuinka kömpelöltä tuollainen isotassuinen "pikkupentu" näytti kun yritti juosta vikkeläkoipisen brassin perässä :D Roosakin pääsi vähän leikkimään pihalla pentujen kanssa ja siellä vierähti taas hyvä tovi. Meno jatkui sitten sisätiloissa ja välillä näytti jo molemmat pennut vähän siltä, että nukahtavat pystyyn.. jossain kohtaa onneksi Riesa antoi unelle periksi ja oli kyllä sennäköinen, että olisi lösähtänyt just niille sijoilleen, kun asento oli mitä eriskummallisempi. Sitten taas leikittiin ja elämä oli ihanaa - ruokakin maistui ehkä normaaliakin paremmin kun oltiin "päästy" vieraista eroon, kyllähän nuo nelisen tuntia olivat, joten siinä ehti pennut melkoisen ajan touhuta.

Ai niin, Riesa alkaa ymmärtämään maa-käskyä jo pelkällä sanallisenakin, tosin pienellä vartalovihjeellä avustettuna, mutta kuitenkin ilman "käsihoukutetta" <3 On se viksu pieni!Joo, mä yritin ottaa tästä lenkkiparista kuvaa, mutta.. tä oli ainoa missä kumpakin on edes kutakuinkin kokonaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti